OBVESTILO ČETA - 6. 2. 2017

Obvestilo za četo 6. 2. 2017-prijavnica.

Letošnje zimovanje bo potekalo od 17. do 19. februarja v Viru pri Domžalah. Odhod avtobusa bo v petek, 17. 2. 2017, ob 17.00 uri izpred črnomaljskega gradu.

Za kritje stroškov, ki bodo nastali pri izvedbi zimovanja (potni stroški, nastanitev, hrana, tehnične in programske stvari), udeleženci prinesejo prispevek najkasneje na dan odhoda na zimovanje (17. 2. 2017). Tabornina znaša 20 €, za drugega prijavljenega otroka 10 €, vsi naslednji (tretji, četrti) pa so prispevka upravičeni. V primeru neutemeljenih razlogov odpovedi (udeleženec si premisli, dobi drugo aktivnost, ki se mu zdi pomembnejša od te ipd.), mora udeleženec poravnati tabornino.

V nedeljo bomo skavti zimovanje zaključili s sveto mašo v gostujoči župnijski cerkvi. Starše, lepo ste vabljeni, da se nam ob tej priložnosti pridružite. Po koncu svete maše bo že kratek zaključek, po njem pa povratek domov. Prevoz domov ne bo organiziran, tako da se med seboj dogovorite.

Spletno prijavnico (POVEZAVA: https://docs.google.com/forms/d/1GwGYwmUN7HPO-8u4RJYfVzcKKwzKkGgv7c1NJDkR20o/edit ) izpolnite najkasneje do četrtka, 9. 2. 2017.

 Na zahvalno mašo ali na zimovanje s seboj prinesite tudi natisnjeno, izpolnjeno in podpisano prijavnico: 3_Prijavnica.pdf

Lep skavtski pozdrav,

voditelji čete

Objavljeno v ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.