Stegovo srečanje - zahvalna maša

Obvestilo za tretje stegovo srečanje, ki bo potekalo v četrtek, 16. 2. 2017.

Obljublja je pomembna prelomnica vsakega skavta, ko ta za vedno postane član svetovnega gibanja, ki se že vrsto let prizadeva spreminjati svet na bolje.

Belokranjski skavti se bomo ponovno zbrali na stegovem srečanju v četrtek, 16. 2. 2017. Na ta dan, pred 25. leti, sta namreč prva črnomaljska skavta, Boštjan Prijanovič in Janja Kramarič, obljubila skavtsko obljubo.

Skavti se bomo zbrali ob 17:00 pred skavtsko sobo, kjer nas bo pričakal naš stari znanec Ti-Vi, ki je obljubil, da mu je končno uspelo popraviti časovni stroj in nas bo odpeljal nazaj v sedanjost.
Srečanje bomo zaključili z zahvalno sveto mašo ob 25-letnici stega v cerkvi svetega Petra v Črnomlju. Kot vedno bomo pri maši sodelovali skavti; tokrat pa bo prvič zaigral skavtski bend in zapel skavtski zbor. Na sveto mašo so lepo vabljeni tudi vaši prijatelji in sorodniki.

Z mašo se bomo Bogu zahvalili za prve skavte, ustanovitev našega stega in njegovo delovanje ter za to, da danes pripadamo stegu Črnomelj 1, Združenju in svetovni skavtski organizaciji.
Pokažimo svojo hvaležnost in se srečanja udeležimo v čim večjem številu.

Bodi pripravljeni!
Voditelji!

Objavljeno v 25-letnica, KRDELO, SKVO, KLAN, ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.