VPIS 2015

Belokranjski skavti vabimo k vpisu v novo skavtsko leto vse otroke in mladostnike med osmim in dvajsetim letom, ki si želijo spoznati, oblikovati in uporabiti svoje veščine preživetja v naravi ter krepiti duhovno povezanost z Bogom in svojimi vrstniki.

Vpis bo možen v tri starostne skupine (veje).

V veji najmlajših skavtov, volčičev in volkuljic (od 8. do 10. leta starosti), se otroci učijo osnov preživetja v naravi in se trudijo, da KAR NAJBOLJE ulovijo plene oz. izzive, ki si jih zadajo skupaj z voditelji. S pomočjo le- teh osebnostno in veščinsko dozorijo do te mere, da so v veji izvidnikov in vodnic (mladi med 11. in 16. letom), VEDNO PRIPRAVLJENI na vse (tudi nepredvidljive) okoliščine, pred katere jih postavlja življenje v naravi in z naravo. Mladi pa potrebujejo tudi veliko stika z Bogom in s samim seboj. Temu se, poleg odkrivanja in preseganja lastnih meja, skavti v veliki meri posvečamo v veji najstarejših skavtov, popotnikov in popotnic, (od 17. do 20. leta) katerih geslo delovanja je SLUŽENJE. Služenje Bogu, bližnjemu, skupnosti.

V kolikor ste sebe, svoje prijatelje, sošolce ali otroke prepoznali v vlogi skavta, ste vljudno vabljeni, da izpolnite prijavnico in se nam v začetku oktobra pridružite na začetku poti novega skavtskega leta in vseh dogodivščinah, pred katere bomo postavljeni.

Elektronske prijave se bodo odprle v ponedeljek, 7. 9. ob 8.00 uri.

--- POVEZAVA DO PRIJAVNICE ---

V kolikor bi imeli pri prijavi težave, se lahko obrnete na voditelja Miho (miha.ivanetic@skavt.net ali 030 375 788), za morebitna vprašanja in informacije pa se lahko obrnite tudi na voditelje posameznih vej.

Objavljeno v SKVO, KLAN, ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.