Zaključek skavtskega leta - OPIS POTI

Zbor skavtov: igrišče Oskoršnica, Semič (45.661243, 15.200946)

Opis poti iz Semiča (Črnomlja, Metlike) do igrišča Oskoršnica:
V Semiču na križišču pri Lekarni zavite desno v smeri Novega mesta (proti Jugorju). Od Semiča se mimo industrijske cone peljete približno dva kilometra. Tik pred tablo, ki označuje konec Semiča zavijete desno na Oskoršnico. Na vaški cesti zavijete v prvem križišču desno. Pot vas pelje po makadamu mimo hiše. Čez dobrih 200 metrov prispete na igrišče.

Opis poti iz Jugorja (Suhorja, Metlike) do igrišča Oskoršnica:
Na Jugorju zavijete v smeri Semič. Čez dobrih 6 kilometrov pripeljete v vas Štrekljevec, kjer zavijete desno proti Semiču. Peljete se skozi vas Podreber in nato tik za tablo, ki označuje začetek Semiča zavijete levo na Oskoršnico. Na vaški cesti zavijete v prvem križišču desno. Pot vas pelje po makadamu mimo hiše. Čez dobrih 200 metrov prispete na igrišče.

SLIKA:
 

Lokacija (za starše): Oskoršnica, Semič (45.660237, 15.212410)

Opis poti iz Semiča (Črnomlja, Metlike) do lokacije:
V Semiču na križišču pri Lekarni zavite desno v smeri Novega mesta (proti Jugorju). Od Semiča se mimo industrijske cone peljete približno 3 kilometre do vasi Štrekljevec, kjer v križišču iz glavne ceste zavijete desno. Peljete se dober kilometer po asfaltirani cestni in nato nadaljujete naravnost po makadamu še 400 metrov. Iz ceste zavije gozdna pot na desno od koder se peš odpravite do lokacije (100 metrov). Parkirišče za avtomobile je urejeno 300 metrov po makadamski cesti naprej.

Opis poti iz Jugorja (Suhorja, Metlike) do lokacije:
Na Jugorju zavijete v smeri Semič. Čez dobrih 6 kilometrov pripeljete v vas Štrekljevec, kjer v križišču iz glavne ceste peljete naravnost. Nadaljujete po asfaltirani cestni dober kilometer in nato naravnost po makadamu še 400 metrov. Iz ceste zavije gozdna pot na desno od koder se peš odpravite do lokacije (100 metrov). Parkirišče za avtomobile je urejeno 300 metrov po makadamski cesti naprej. 

SLIKA: