ZBIRALNA AKCIJA PAPIRJA

Obvestilo za zbiralno akcijo papirja

SKAVTSKA AKCIJA ZBIRANJA STAREGA PAPIRJA

Belokranjski skavti stega Črnomelj 1 se tudi letos v popolni sestavi udeležujemo občinske spomladanske čistilne akcije, v sklopu te akcije že tradicionalno pripravljamo zbiranje starega papirja. Primarni namen akcije je učenje naših mladih skavtov, saj 9. skavtski zakon pravi: Skavt je delaven in varčen. Hkrati pa nam zbrana sredstva omogočajo lažje in boljše delovanje. Bodite tudi vi zgled našim najmlajšim skavtom, naredite nekaj za svoje okolje in podprite delovanje skavtov v Beli krajni.

Udeležite se zbiralne akcije, ki bo potekala v soboto 8. 4. in nedeljo 9. 4.  2017 pred župniščem v Črnomlju.  Papir lahko pripeljete sami in ga enostavno odvržete v zabojnik ali pa nas kontaktirate na št. 040-137-302 in ga pridemo iskat mi. Za vse tiste, ki nimate te možnosti bomo zbirali papir 9. aprila po nedeljski maši tudi v župnijah Metlika in Semič.

Hvala za vašo pomoč in izkazano podporo, posebna zahvala pa gre vsem tistim, ki se že redno odzivate na naše akcije, upamo, da se vidimo tudi tokrat!  

Objavljeno v NOVICE, ČETA, KLAN, SKVO, KRDELO

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.