Drugo virtualno četino srečanje

obvestilo za četo

Dragi skavti, spoštovani starši!
To soboto, 18. 4., bomo ob naši stalni uri (ob 9.00) imeli drugo četino srečanje po spletu. Ponovno se bomo zbrali na virtualni platformi ZOOM. Že zadnjič je to super potekalo. Kdor pa bi rad ponovil postopek dostopa do ZOOMa, lahko pogleda v mail/obvestilo o prejšnjem srečanju. Če pa ima kdo kakršnekoli težave, nam naj to sporoči in bomo poskusili pomagati. 
Sicer pa priporočamo, da se na srečanje povežete prek osebnega ali tabličnega računalnika in ne prek telefona, saj boste telefone rabili za kviz Kahoot, ki se ga bomo zopet igrali, tokrat v bolj zabavni obliki. 
Link za dostop do srečanja je: 
Ponovno pa izpolnite nekaj korakov v pripravi na srečanje.
1.) Oglejte si video: 
Vabljeni ste, da podobno maketo VHODNE ZGRADBE izdelate tudi sami! Najboljše bodo seveda nagrajene. Prav vsaka ideja pa bo dobrodošla pri postavljanju prave vhodne zgradbe na taboru! Svojo maketo poslikajte in jo pošljite Gregorju, potem pa boste svoj izdelek tudi predstavili na srečanju v soboto. Sicer so vsa navodila v videu. Če potrebujete kakšno pomoč ali idejo, se lahko obrnete na nas!
2.) Ponovno pripravite tri listke z obrazki, kakršne smo rabili tudi zadnjič. Na prvega narišete :), na drugega :/ in na tretjega :(
3.) Vsak vod potrebuje na srečanju en list in svinčnik. Med seboj se dogovorite, kdo bo poskrbel za to.
Voditelji že komaj čakamo, da se vidimo. 
Ne pozabite tudi na pripravo na skavtski izpit, ki bo kmalu kmalu!
Bodite pripravljeni!
voditelji

Objavljeno v NOVICE, ČETA

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.