Jakec 2019

Jakec 2019

Bi – Pi!

V tretjem vikendu v oktobru (19. – 20. 10.2019) bo potekalo tekmovanje v Jakcu. Gre za veliko skavtsko orientacijsko preizkušnjo, ki se je udeležijo skavti iz cele Slovenije, pri čemer pa izvidniki in vodnice tekmujete v svoji kategoriji. Tekmovanje se odvija v Logatcu, in se začne v soboto zjutraj, konča pa v nedeljo s sveto mašo. Prevoz v obe smeri bo organiziran.

Tekmovanje je sestavljeno iz dveh delov – najprej se odpiše teoretični test, zatem pa sledi praktični preizkus (daljša orientacijska pot). Tekmuje se v skupinah po 5 članov.

Udeležba na tekmovanju ni obvezna, ampak se lahko zanjo odločite, če želite. Na vikend, ko bo potekalo tekmovanje, četinega srečanja ne bo. A radi bi vas opozorili, da se v primeru, če se boste za udeležbo na Jakcu odločili, od vas pričakuje, da se boste na tekmovanje tudi pripravljali in se udeležili pripravljalnih srečanj.

Z udeležbo na Jakcu boste poglobili svoje znanje o orientaciji, spoznali nove skavte iz drugih koncev Slovenije in odnesli res nepozabno skavtsko dogodivščino. 

Če bi se Jakca radi udeležili, to prosim sporočite na mail: eva.kavcic98@gmail.com ali pav.blaz@gmail.com.  Kontaktirate pa naju lahko tudi v primeru kakršnih koli drugih vprašanj. V prihodnjem tednu bo sledilo prvo pripravljalno srečanje, na katerem bomo tudi oblikovali ekipe. 

Lep skavtski pozdrav,

voditelji.

Objavljeno v ČETA

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.