OBVESTILO – Zaključek skavtskega leta

Še zanje informacije o zaključku skavtskega leta.

Zaključek skavtskega leta se bo odvijal jutri, 14. 6. 2014, v Geršičih. Na povezavi je točna lokacija travnika.
Pot: Med Podzemljem in Grmom zavijete iz glavne ceste za Geršiče. Peljite se po asfaltirani cesti, ki pelje skozi most nad Lahinjo. Po 50 metrih (od mosta) zavijete levo na makadamsko pot, ki pelje v gozd. Po 400 m zavijte levo na travnik ob Lahinji. Avte pustite ob gozdni poti tako, da pot ne bo popolnoma zaprta. Do travnika pridite peš.

Kot smo že zapisali v vabilu, se bo srečanje za skavte začelo ob 9h zjutraj. Začeli bomo z izbiranjem novega simbola ZSKSS in nadaljevali s kuhanjem kosila. Skavti pridite oblečeni v kroje. S seboj imejte menažko in pribor.

Starši in ostali sorodniki, prijatelji se nam pridružite ob 13h. Srečanje bomo zaključili s sv. mašo ob 15h in slovesnimi obljubami, po katerih bo sledila pogostitev, zato vas še enkrat naprošamo, da seboj prinesejo kakšno dobroto (piškote, pogačo, sok …). Konec srečanja bo predvidoma okoli 17h.

Glede na vremensko napoved so možne občasne plohe in nevihte, zato bodite primerno oblečeni in obuti. Srečanje bo potekalo v vsakem primeru, saj skavt ne pozna dobrega in slabega vremena, ampak le dobro in slabo opremo!

Lep pozdrav!
Voditelji

Objavljeno v SKVO, KLAN, ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.