Prijava na ognjiščni sprejem LMB v Novem mestu

Obvestilo!

Dragi skavti, spoštovani starši! 

Luč je tu. Čaka, da jo ponudim bližnjemu in z njenim plamenom zanetim mir. Vendar se bojim ...  Samo z lučjo lahko preženemo temo in samo z ljubeznijo lahko prižgemo mir. 
Zato sprejmimo Luč miru iz Betlehema ter ponesimo mir in ljubezen po celotni Beli krajini. 
Skavti Duma med brezami se v nedeljo, 15. decembra 2019 odpravljamo na uradni regijski sprejem Luči, in sicer v središče Dolenjske - Novo mesto. 
Ob 15.30 začnemo s programom, ki je organiziran za veje IV, PP in za voditelje. Ob 18.00 pa bo sveta maša, pri kateri bomo tudi Belokranjci prejeli plamen miru in ga nato ponesli domov.  
Na povezavi zbiramo prijave za IV, PP in voditelje: https://forms.gle/QGea8XDAAQVz8iAt9
Poleg tega, da je to lepa priložnost, da skavti vidijo, kako velik je projekt Luči miru iz Betlehema ter pomen le-tega, je hkrati tudi izkušnja srečanja s skavti sosednjih stegov (lokalnih enot) ter doživetje širine skavtstva. 

Letos žal ni organiziranega programa za našo najmlajšo vejo - VV. Kljub temu pa voditelji vabimo družine, ki imate doma volčiča, da se odločite za nedeljski izlet in se odpravite k sveti maši (ki je odprta za vse) in skupaj doživimo sprejem Luči miru, ki bo pripotovala iz votline, kjer se je rodil Jezus :) 
Pokažimo, da se tudi sami "ne bojimo goreti"!  in se udeležimo sprejema v čim večjem številu. Prijavo je potrebno oddati najkasneje do torka, 10. decembra 2019. 


Lep skavtski pozdrav in 
bodite pripravljeni! 
srečno pot! 
skavtski voditelji stega Duma med brezami

Objavljeno v NOVICE, ČETA, KLAN, SKVO, KRDELO

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.