PRIPRAVLJENI na DIVJE SKAVTSKO leto

12. oktobra ob 17h je bilo prvo srečanje čete v tem skavtskem letu. Pred tem pa se je zbrala stara četa in se poslovila od treh IV ter četovodkinje Ane.

12. oktobra se je stara četa dobila v skavtski sobi. Predebatirali smo poletna skavtska doživetja ( tabor, TZV, kraje zastaf), poslovili smo se od treh IV (šli so v vejo PP), k so nam pripravli darilca, hrano i pijačo – HVALA vam: Blaž, Davorin in Miha (Bodite pripravljeni!). Pol se je poslovila še četovodkinja Ana (bla je nabita s čustvi :D).

Sprejeli smo vlkoooo število novih članov (fsi smo bli uno: OMG kuk jih je!). Na manšo pot preživetja smo šli z mislimi o Mojzesu in njegovi poti, na kero ga je poslal Bog.

Kr nas je blo tk dosti, smo se mogli še spoznat in seznanit s pravili. Po srečanju smo si privoščli še en čajček J

Mnenja novih in starih članov o prvem srečanju

Doroteja:  Zanimivo mi je blo, ko smo se igrali atomčke in ko smo spoznavali en drugega. Bla sm ful navdušena, nad mojimi pričakovanji. Komaj čakam naslednje srečanje.

Ida: Blo mi je super pa zanimivo. Am, malo me je blo strah kk bo ampak pol sm vidla da je ful super

Katarina: Blo je supr, sicr bi lhko prej povedli da bi blo bolše, da bi un dan pršli v teniskah ampak ok. Ja osebno mislim da bo pr skavtih kul.

Sara: vtis o taprvem srečanju skautov mi bo zihr ostau za vedno v spominu, kr mi je blo ful supr, zanimivo in top na sploh. najbolša družba pa itak vse samo še bol pozitivno naredi. BODI PRIPRAVLJEN!

Matej: pričakujemo da se bomo imeli ful dobro najbolj zanimivo je bilo premagovanje ovir (hoja po štriku).

Davorin: Vse je potekalo hitro. Nismo se meli časa poslovit predn sm šu.

David in Manca: najeli smo se, napili smo se pa še fajn je blo spoznat nove skavte. 

Objavljeno v ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.