STEGOVO POMLADOVANJE

obvestilo za četo

Dragi izvidniki in vodnice, spoštovani starši!

Voditelji smo si na začetku skavtskega leta kot enega izmed večjih projektov v tem skavtskem letu zadali, da izvedemo skupno stegovo pomladovanje v mesecu aprilu in tako okrepimo povezanost med vsemi vejami v našem stegu. Čeprav nam razmere ne dopuščajo izvedbe takšnega projekta, smo se vseeno odločili, da se zopet srečamo vsi člani našega stega (čeprav le virtualno) in se še malo bolje spoznamo.

V soboto, 17. 4. 2021, tako pripravljamo POMLADOVANJE STEGA "Duma med brezami" .

Od 9.00 do 10.30 se bomo vsi skavti našega stega družili na ZOOM-u, na povezavi, ki ste jo prejeli na mail.

V nadaljevanju srečanja pa se bo vsak skavt podal na prav posebno orientacijsko pot, ki jo bomo voditelji postavili v okolici Podzemlja. Začetna točka poti je parkirišče pri Osnovni šoli Podzemelj.

Da na poti ne bo gužve, vas prosimo, da se držite spodnjega razporeda po vejah, ko se lahko skavti posameznih vej kadarkoli znotraj termina odpravijo na pot:

 

VEJA BOBROV in BOBROVK v soboto, 11.00 – 15.00

VEJA VOLČIČEV in VOLKULJIC v soboto, 15.00 - 18.00

VEJA IZVIDNIKOV in VODNIC v nedeljo, 10.00 - 15.00

VEJA POPOTNIKOV in POPOTNIC v soboto, 18.00 - 20.00

 

Seveda se lahko družine s skavti iz različnih vej odpravite na pot skupaj, v katerem koli izmed terminov posamezne veje skavtov iz vaše družine.

Tudi starši ste povabljeni, da se skavtom pridružite na poti - jih zgolj spremljate ali pa tudi sodelujete pri nalogah na poti!

Da bo vse potekalo v skladu s trenutnimi ukrepi vas prosimo, da na poti upoštevate veljavne epidemiološke ukrepe (razdalja, razkuževanje rok, kjer bo to potrebno). Če bo pred vami na poti že kakšna družina, vas prosimo, da počakate par minut in se na pot podate za njimi z ustrezno razdaljo.

Pomladovanje bomo zaključili s skupno stegovo ZOOM sveto mašo, ki bo v nedeljo, 18. 4. 2021, ob 15.00 na isti povezavi, ki ste jo dobili na mail.

Mi že komaj čakamo, da se spet vidimo vsi člani stega Duma med brezami. Do takrat pa vam in vašim skavtom želimo trden jez, dober lov, bodite pripravljeni in srečno pot!

 

voditelji

Objavljeno v ČETA, NOVICE

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.